Nynke Dijkstra

Mijn naam is Nynke Dijkstra van VerdeVita en ik ben een ervaren coach die zich gespecialiseerd heeft in de problematiek binnen samengestelde gezinnen.

Na jarenlang als verpleegkundige en leidinggevende in de zorg en de maatschappelijke opvang gewerkt te hebben, kreeg ik steeds meer behoefte op mensen 1 op 1 te coachen in mijn eigen praktijk.

Neem contact op

Over VerdeVita

Kennis, ervaring én intuïtie

Sinds 9,5 jaar heb ik zelf een samengesteld gezin (met 2 zoons en 2 bonusdochters). Uit ervaring weet ik hoeveel moeite het kost om zo’n gezin goed vorm te geven. Ik ontdekte dat goede hulpverlening aan samengestelde gezinnen niet makkelijk te vinden was. In 2013 heb ik daarom besloten VerdeVita op te richten. Verde staat voor groen: de kleur van hoop, toekomst, balans en evenwicht. Verde staat ook voor duurzaamheid: ik wil eraan bijdragen dat de samengestelde gezinnen van nu gaan horen bij de gezinnen die het WEL redden en bij elkaar blijven. VerdeVita: voor duurzame relaties binnen samengestelde gezinnen.

Mijn aanpak

Mijn begeleiding is warm, open en eerlijk en praktisch. Uit ervaring weet ik al snel de vinger op de zere plek te leggen. Clienten geven aan het fijn te vinden dat ik weet waar ik het over heb. Dit maakt mijn begeleiding toegankelijk. Heb ik een toverstaf waarmee ik alles in een wenk kan veranderen? Nee zeker niet. Was het maar waar! Wat ik wel voor jou kan betekenen kun hier (koppeling naar aanbod) lezen. Met mijn ruime ervaring in de zorg en hulpverlening kan ik jullie ook verwijzen op t moment dat mijn begeleiding voor jullie niet het meest passend is bij jullie situatie.

Locatie

VerdeVita is gevestigd in het pittoreske Boksum. De warme sfeervolle praktijkruimte bevind zich in een prachtige, landelijke en rustige omgeving. Mocht een gesprek voeren “aan tafel” nu niet echt je ding zijn, dan behoort een wandeling in de omgeving ook zeker tot de mogelijkheden.

Sfeerimpressie

Route